K:NB

Pozdrav,

Evo došao je trenutak kad sam lupio šakom o stol i rekao da ženo, hvala ti što smijem kupiti miatu.... :-D :-D

Nemam prevelikih uvjeta, po mogucnosti da ima klimu, NB, 1.6 ako mogu birati, ako ne, moze i 1.8....jedini uvjet da nije groblje....isto tako bi mi bilo ok da mogu napraviti dijagnostiku i to je to.....

Nažalost ova zadnja crvena i maxova su mi zgibale pod nosom....isto tako ako znate da netko prodaje da je solidan primjerak slobodno mi šibnite mail/broj u inbox...

p.s mogu dati i goblen duška lokina ako netko skuplja :D :D

ova 1.8 je moja bivsa, a i bivsa od jos nekih ovdje sa foruma (sash, mario..)..s njom mislim da ne mozes promasiti jer sam samo ja u nju ulozio oko 1500 € na dovodenje u top stanje ( zna Bojan)..novi vlasnik ne znam kako se ophodio s njom ali mislim da je decko ok..tu imas novo kvacilo, remenje, sve brtve i brtvice, svjecice i jos stosta..jedino nema klimu, ima vrhunske gume stavljene 2011 ali vrlo malo presle od tada..auto nije u savrsenom stanju ( lak blijedi na zadnjem blatobranu itd) ali ako malo oboris cijenu u nju nemas nikakvih ulaganja-ali svejedno nek mehanicar pregleda...pregledaj i limariju
OS 333 IR

je steta da nema klimu jer bih ju odmah isao pogledati s obzirom na vasu preporuku...ovaj tjedan cu ici pogledati i ove ostale pa napisem dojmove...:)

hrcko wrote:je steta da nema klimu jer bih ju odmah isao pogledati s obzirom na vasu preporuku...ovaj tjedan cu ici pogledati i ove ostale pa napisem dojmove...:)
a cuj..klimu sam jedino poželio kada sam isao s njom na more autocestom sto je isto bila losa ideja..takvim autom se ide magistralom sa spustenim krovom..po gradu manje-vise..kad je podne i sunce przi tocno iznad tebe i kad si cesto u gradu po semaforima stani-kreni dobro dode jer onda dizes krov i palis klimu..eto..jedino u ta dva slucaja sam pozelio klimu
OS 333 IR

IvanOS wrote: a cuj..klimu sam jedino poželio kada sam isao s njom na more autocestom sto je isto bila losa ideja..takvim autom se ide magistralom sa spustenim krovom..po gradu manje-vise..kad je podne i sunce przi tocno iznad tebe i kad si cesto u gradu po semaforima stani-kreni dobro dode jer onda dizes krov i palis klimu..eto..jedino u ta dva slucaja sam pozelio klimu
Dodao bih vlazno/kisno vrijeme za odmaglivanje stakla..

Srecom sam uzeo nb sa klimom (nije bila prioritet), pokazala se pun pogodak..
NB 1.8 EMG "Berta" z klimom

uf, meni je klima više-manje upaljena cijelo ljeto i zimu...
zimi radi odmagljivanja i svježeg zraka, a ljeti kad se dignu prozori nebo i zemlja sa i bez klime...
OS-142-HE

Nažalost, nema ih mnogo sa klimom u ponudi..

Koja je uopće priča sa klimom u NB? Jel se mogla naručiti serijski sa klimom ili su isključivo naknadno ugrađivane (poput moje)?
NB 1.8 EMG "Berta" z klimom

ako ljeti cesto ides na more, a ides autoputom, onda razmisli zelis li miatu, grijeh je s njom taljigat se po autoputu :(
ZG-1800-NB

Hehe, restaurator..
Uglavnom, auto prodajem da mi oprostite na izrazu "preko penisa", tako da se ne trudim previše da ga prodam.
Jedino je opis opširniji da mi mogući kupac ne spočitava nešto kasnije t.j. da imamo čist račun.

Razlog prodaje je nedostatak prostora za skladištenje nakon što miata izađe iz aktivne službe a i činjenica da nemam ni jedan auto s ćetiri mjesta u voznom stanju...(osim ženinog)...