Ilirska bistrica ,

nazovem postu jel stiglo i odem .

Maxx1 wrote:
mik wrote:Nema skidanja njemackog pdv jer je isporuka u Sloveniji
Euro simo tamo ,
E to je već druga stvar, jedino što onda treba ići u Slo po paket. :smt023

Kako naručuješ, da li u pošti u Brežicama na poste restante ili naručiš u AS Velenju pa odeš kod njih?

Maxx1 wrote:Naručio sam danas sa http://www.autolinkmx5.com/ neke stvari pa ćemo vidjeti kad to bude stiglo. :)
Uglavnom:
Gumene manžete mjenjača -
Gearshift boot (upper)
Gearshift boot, (lower)
Gear lever nylon cup

Bijeli bočni žmigavci - Indicator side repeaters, clear (pair)
Bijeli corner lights sa osvjetljenjem i žaruljicama, 4 kom -
Reflectors, bumper side, clear, illuminated
Stigao mi je paket iz autolink-a! :)
Bijeli žmigavci i bijela bočna svjetla (corner lights) su u kutijicama od IL-a!
Dobio sam sa njima i TÜV papir, sve uredno zapakirano, iako su naši carinici otvarali paket.
Manžete mjenjača su OEM Mazda.

Sa poštarinom sam platio 130 funti, oko 1200 kn, a na to su mi naši opalili još 480 kn carine i pdv-a.

E sad, da sam naručivao na poste restante u Slo, platio bih oko 200 kn više engleski porez, ali ne bi platio našima 480 kn.
Znači uštedio bih manje od 300 kn, ali bih morao ići u Sloveniju po to.
Ex. NB 1.8, Brilliant Black, ZG-8884-AA

Oderalo tebe dobro za te žmigavce i manžetne. :shock:

Očekivaj samo manje topline, nikakvo bolje mjenjanje. To mi je degutantno kad neko izjavi kako mu je nakon promjene manžetni "shifting is now shooth as a butter". Govorim naravno o miata.net forumu. Pa i debil zna da nekakve gumene manžetne nemogu utjecati na lakoću mjenjanja u mjeri većoj od jedan promil. :roll:
Zelena NB FL *ŠI-627-EZ*

Toplinu oko ručice mjenjača i želim riješiti, iako mi sad i ne smeta kako je zahladilo. :-D

A brzine mjenjam bez zapinjanja od kako sam promjenio ulje u getribi.
Nije velika razlika, ali se primijeti. Pogotovo kad je hladan.
Ex. NB 1.8, Brilliant Black, ZG-8884-AA

Dellboy wrote:Očekivaj samo manje topline, nikakvo bolje mjenjanje. To mi je degutantno kad neko izjavi kako mu je nakon promjene manžetni "shifting is now shooth as a butter". Govorim naravno o miata.net forumu. Pa i debil zna da nekakve gumene manžetne nemogu utjecati na lakoću mjenjanja u mjeri većoj od jedan promil. :roll:
Isto kao sto auto nekako ide bolje nakon sto ga operes :)

Doduse, ima nesto u tome ako ti se shift boot toliko potrgao da ti njegovi komadici fizicki smetaju hodu rucice (not very likely, ali ne i nemoguce).

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)