K: NB fl

Dakle, da izdvojim ovdje:
počeo sam aktivno gledati miatu..želja mi je fl, ima ih dosta malo, ove po normalnim cijenama planu u roku odmah..

Kako sam sad oko nove u zg, volio bih spojiti ugodno s korisnim i pogledati koju ukoliko je tko ima namjeru prodavati u skorašnje vrijeme ;)
Rađe bih kupio od nekoga s foruma nego od nekog anonimusa!

Dakle, ukoliko tko ima dotičnu i prodaje je, pm!
Ukoliko samo želite na kafu koji dan poslje nove (ostajem do srijede vjerojatno) - opet pm!

Baci pogled na naš oglasnik, ali mislim da nitko ne prodaje FL-a (provjeri ipak)
NB FL Magic
ZG*1538-BJ
Titan siva colour

predobra da bi bila istinita ili..? :D
vjerojatno ću nazvati popodne, ali me put ne nosi do rijeke bar još mjesec dana...osim ako se stvarno ne isplati otići pogledati.

auuu..šteta.. da, i ja sam se odmah sjetio tog topica i plavuše, ali nisam htio vjerovati da je to ta... oh well..
nikud mi se ne žuri 8)

djeluje lijepo, ali 1,8 je prioritet, fl želja :)
kako mi je žao što je ona mcclarionova otišla onako brzo...:(

Ovaj auto je jako dobar, isao sam ga pogledati, zajedno sa Krunom. Ostali smo oduševljeni motorom, koji zvuči i vuče sjajno, jedan od najboljih koje sam čuo. Auto je iz Italije, ali ima servisnu i knjižicu sa prvim vlasnikom. Ja bih ga osobno kupio, to je moj verdict. To je special edition sa special bojom starry blue i sivom kožom. Ima klimu što je rijetkost kod Mx-5, ima 96k km koliko se sjećam, a veliki servis je naparavljen na 92k km zupčasti, klinasti i sve tekućine. Dodatno su zamiijenjene i zadnje disk pločice. Auto je vrlo honest i super vozi, na par mjesta je bio ušpricavan, ogrebotine, lagani udarci i sl., ali sve je u tip top stanju što se tiče ovjesa, kako auto ide i sl. Kupio si ga je mladi nogometaš, ali je skužio da ne može voziti prijatelje i prijateljice iza, pa bi sada nešto drugo.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

pavich wrote:djeluje lijepo, ali 1,8 je prioritet, fl želja :)
kako mi je žao što je ona mcclarionova otišla onako brzo...:(
Uopće ne razumijem tu opčinjenost sa 1.8, u obadva navrata kada sam kupovao svoje Miate, imao sam u opciji i 1.8, ali sam se u oba navrata odlučio za 1.6, radi boljeg stanja. 1.6 i 1.8 imaju potpuno iste mjenjače (osim Icon-a naravno), rade na istim okretajima i generalno razlika je samo u momentu, bez obzira na 30ks viška na papiru. Naravno prednost 1.8 je u lsd-u, ali opet ako nadjem bolju 1.6, uvijek bi ju radije uzeo nego 1.8.
Uostalom imao si vrlo ok 1.8 u Osijeku za stvarno ok novce (koliko se sjećam vlasnik je pred mojim očima uložio 8k kn u auto) u koji nisi trebao ništa ulagati, dok bi u drugu koju ovdje spominješ trebao uložiti podosta novaca da ju dovedeš u ono stanje u kojem je crvena bila.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

bojan wrote:Ovaj auto je jako dobar, isao sam ga pogledati, zajedno sa Krunom. Ostali smo oduševljeni motorom, koji zvuči i vuče sjajno, jedan od najboljih koje sam čuo. Auto je iz Italije, ali ima servisnu i knjižicu sa prvim vlasnikom. Ja bih ga osobno kupio, to je moj verdict. To je special edition sa special bojom starry blue i sivom kožom. Ima klimu što je rijetkost kod Mx-5, ima 96k km koliko se sjećam, a veliki servis je naparavljen na 92k km zupčasti, klinasti i sve tekućine. Dodatno su zamiijenjene i zadnje disk pločice. Auto je vrlo honest i super vozi, na par mjesta je bio ušpricavan, ogrebotine, lagani udarci i sl., ali sve je u tip top stanju što se tiče ovjesa, kako auto ide i sl. Kupio si ga je mladi nogometaš, ali je skužio da ne može voziti prijatelje i prijateljice iza, pa bi sada nešto drugo.
Hm, jedan tip koji je kod mene dosao gledati taj auto je bas spomenuo kako je probao voziti i da na 60+ auto nenormalno trese u voznji, odnosno da je najvjerojatnije sklepan nakon totalke. Osim toga, vlasnik je kao prodavao "iz obiteljskih razloga", a par tjedana ranije ga je uvezao iz Italije. Nije uspio na vrijeme prebrojat sjedala, wtf...

Ko ce ga znat... :-D
ZG6303BK srebrna NB

Auto vozi fino i posteno, tresao nije apsolutno nigdje, a tresao je i moj Z4 dok nisam odvezao balansirati gume. Ne vjerujem da je auto bio u ikakvoj totalci, vrlo je ponavljam cist i uredan za voziti. A i totalka je relativna stvar, po osiguranju je i moj Jaguar totalka, a niti jedan kljucni element, ovjes, motor nisu nastradali 1%. Novi vlasnik se na to nasmijao, jer nakon sto su slupani dijelovi promijenjeni, auto radi savrseno, upalio je iz prve, nikuda ne vuce, i nije izbacio niti jednu gresku.
Uglavnom za Miatu, moja preporuka, u boljem je stanju od vecine hr Miata, koje su jednostavno jadne i neodrzavane.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

Ja samo prenosim sto sam cuo o doticnom vozilu, nista vise, nista manje :).

Sve ostalo na stranu, nije li cudan razlog prodaje? Uvezem auto iz strane drzave i odmah ga idem prodavati jer nisam na vrijeme procesuirao da je dvosjed? :-D
ZG6303BK srebrna NB