Ako nekome treba stvarno dobar auto bez ulaganja i bez sakrivenih mana ili kvarova, brat prodaje radi preseljenja u Njemacku
http://www.njuskalo.hr/auti/honda-civic ... s-14524812
Re: P: Honda Civic
#2Ovo da nisam vidio nebi vjerovao. Očito ovdje kod nekih "stvarno dobar auto bez ulaganja" ima sasvim drugačije značenje. Jel se ti zajebavaš, sprdaš, šta li!?dex wrote:Ako nekome treba stvarno dobar auto bez ulaganja i bez sakrivenih mana ili kvarova, brat prodaje radi preseljenja u Njemacku
http://www.njuskalo.hr/auti/honda-civic ... s-14524812
Znaci sve ove nedostatke ti netko drugi nebi niti naveo u oglasu. Od stvarnih ulaganja imas pretapecirati strop. Ovo ostalo sigurno neces dirati jer niti je posebno vidljivo niti smeta u bilo kojem smislu. Ato je mehanicki savrsen. Nista na lupa i ne zvoni, ne trosi ulje niti najmanje...
Uostalom, moj komentar i misljenje nisu vazni, na slikama se sve vidi, u oglasu sve pise, pa ko voli nek izvoli. Dodjes, probas auto, ako ti pase platis ako ne odes kuci mirne duse...
Uostalom, moj komentar i misljenje nisu vazni, na slikama se sve vidi, u oglasu sve pise, pa ko voli nek izvoli. Dodjes, probas auto, ako ti pase platis ako ne odes kuci mirne duse...
A gle, nitko ne očekuje od običnog kompakta starog 15 godina da bude savršen jer je to nemoguće ako se je auto UPOTREBLJAVAO (a čak i da je stajao sa O km nema šanse da je savršen jer treba promjeniti pun k.... toga da bi opet vozio), dakle samo je kvaka da je glupost reći da nema ulaganja. Ulaganja su normalna i očekivana, tko to nemre neka ne kupuje auto. A i to bi bila prva honda koja ne troši ulje, još i k tome "niti kap". Svi auti troše ulje (oni kaj misle da ne troše nek se malo raspitaju što im se nalazi u "ulju" pa da ne mjenja razinu), a kod benzinskih Hondi (i još tako starih!!) je to još izraženije i posve normalno (mislim ak ne popije prek litru na soma). Ko to popuši popušit će puno toga....
p
#5naravno da auto nije savrsen jer nista nije savrseno, ali bi mogla biti dobra kupovina odnosno omjer ulozenog i dobivenog jer i cijena uvijek ide jos malo dolje posebno u hitnim slucajevima...a sto se tice polovnih vozila i stava prema malim kilometrazama i "savrsenom stanju", pozivam nika da dode vidjeti moju Hondu Accord 2,4 type s, staru 10 godina sa 60000 km, pa da mozda promijeni misljenje o tome da vlasnici nekad ne pretjeruju kad kazu da je stanje kao novo.. naravno auto nije na prodaju;) jer znam da bi u startu bio proglasen lazovom i skidacem kilometara od strane mnogih pa se i ne zamaram prodajom:)
OS 333 IR
Re: p
#6Je, onda znaš kak ti Honda šatro ne troši ulje. Pa naravno da ima auta u izvrsnom stanju, ali to je IZNIMKA, a ovdje mnogi to prikazuju kao PRAVILO sa svojim utićima. A i poanta je da svoju hondicu u takvom stanju i sa toliko km ne prodaješ, negu buš je prodavao kad više ne bude takva curica. A ak te stisne frka s lovom opet ne buš dao za siću (npr. debelo ispod cijene), jel tako? Evo, jučer sam naletio na ISKREN oglas, svaka čast autoru, ja bi taj auto kupio odmah da mi trebaIvanOS wrote:naravno da auto nije savrsen jer nista nije savrseno, ali bi mogla biti dobra kupovina odnosno omjer ulozenog i dobivenog jer i cijena uvijek ide jos malo dolje posebno u hitnim slucajevima...a sto se tice polovnih vozila i stava prema malim kilometrazama i "savrsenom stanju", pozivam nika da dode vidjeti moju Hondu Accord 2,4 type s, staru 10 godina sa 60000 km, pa da mozda promijeni misljenje o tome da vlasnici nekad ne pretjeruju kad kazu da je stanje kao novo.. naravno auto nije na prodaju;) jer znam da bi u startu bio proglasen lazovom i skidacem kilometara od strane mnogih pa se i ne zamaram prodajom:)
ova moja trenutno ne trosi ulje jer je zaista tip top, ali istina je da honde oce popit ulja i da to uopce ne utjece na pouzdanost motora.. imali smo hondu logo sa preko 300000 km koja je gutala ulje ali je isla ko zvrk i nikad se nije kvarila... da mi je bas pitanje egzistencije naravno da bi dao auto ispod cijene, ali samo u tom kriticnom slucaju
OS 333 IR
Ovaj auto od servisa do servisa na 10 000 km potrosi od max do polovice izmedju max i min na sipki.
Sto bi znacilo oko pola litre na 10 000 ili ti 0,05 dcl na 1000 km. A sad ako ti koji auto nisi niti vidio znas bolje ok...
Sto bi znacilo oko pola litre na 10 000 ili ti 0,05 dcl na 1000 km. A sad ako ti koji auto nisi niti vidio znas bolje ok...
nik wrote:A gle, nitko ne očekuje od običnog kompakta starog 15 godina da bude savršen jer je to nemoguće ako se je auto UPOTREBLJAVAO (a čak i da je stajao sa O km nema šanse da je savršen jer treba promjeniti pun k.... toga da bi opet vozio), dakle samo je kvaka da je glupost reći da nema ulaganja. Ulaganja su normalna i očekivana, tko to nemre neka ne kupuje auto. A i to bi bila prva honda koja ne troši ulje, još i k tome "niti kap". Svi auti troše ulje (oni kaj misle da ne troše nek se malo raspitaju što im se nalazi u "ulju" pa da ne mjenja razinu), a kod benzinskih Hondi (i još tako starih!!) je to još izraženije i posve normalno (mislim ak ne popije prek litru na soma). Ko to popuši popušit će puno toga....
Ti si napisao da ne troši ulje UOPĆE. Daj se saberi. Ok shvatili smo, auto ti je savršen itd. Navali narode.dex wrote:Ovaj auto od servisa do servisa na 10 000 km potrosi od max do polovice izmedju max i min na sipki.
Last edited by nik on 25.02.15. 20:28, edited 1 time in total.
Mik po običaju nama kaj za dodat a najradije bimik wrote:nik wrote:A gle, nitko ne očekuje od običnog kompakta starog 15 godina da bude savršen jer je to nemoguće ako se je auto UPOTREBLJAVAO (a čak i da je stajao sa O km nema šanse da je savršen jer treba promjeniti pun k.... toga da bi opet vozio), dakle samo je kvaka da je glupost reći da nema ulaganja. Ulaganja su normalna i očekivana, tko to nemre neka ne kupuje auto. A i to bi bila prva honda koja ne troši ulje, još i k tome "niti kap". Svi auti troše ulje (oni kaj misle da ne troše nek se malo raspitaju što im se nalazi u "ulju" pa da ne mjenja razinu), a kod benzinskih Hondi (i još tako starih!!) je to još izraženije i posve normalno (mislim ak ne popije prek litru na soma). Ko to popuši popušit će puno toga....![]()
![]()
Nik stvarno si djete malo u pubertetu. Jbte pa normalno da trosi ulja koliko po svim zakonima strojarstva zbog tolerancija. Ma joj ja se isto raspravljam bez veze...EOD za mene... kome treba takav auto nek se javi meni, tko ima viska vremena i nema sto raditi u zivotu nek se javi niku i to je to. Lp ekipa
Sad si posro sam sebedex wrote:Nik stvarno si djete malo u pubertetu. Jbte pa normalno da trosi ulja koliko po svim zakonima strojarstva zbog tolerancija. Ma joj ja se isto raspravljam bez veze...EOD za mene... kome treba takav auto nek se javi meni, tko ima viska vremena i nema sto raditi u zivotu nek se javi niku i to je to. Lp ekipa
Cisto da zavrsimo pricu na ovu temu. Auto sam ja kupio i zato prodajem Mx-5. Vjerojatno je da nebi sebi uzeo auto za koji znam da ne valja kako su neki tvrdili. Pusa bok