isao sam ga ja gledat, odmah mi je u oko upalo sto ima rupicast krov, jedna je rupa odmah iznad stakla, mozes prelijepit duckt tapeom :-D .... uglavnom ja bi racunao na novi krov, ovako mi ne djeluje u bajnom stanju, limarijski nije bas kao iz salona, ali ni ne ocekujem to od auta tog godista. Oko motora nisam previse gledao, nisam ga vodio mehanicaru na pregled buduci da je tada cijena bila 5000e + isticala registracija za 3 dana + trosak novog krova sto mi je bilo u startu ulaganje od minimum 1000e na pocetnu cijenu i too much. Moj savjet je odi, pogledaj ako imas vremena i ako si u Zg, nemamo svi iste kriterije ;)

Cijena je bagatela ako je auto u dobrom stanju. Ako nije računaj na dosta ulaganja, nekad isplativih nekad ne.... Doduše za taj novac i ne možeš očekivati bog zna sta. Osobno bi uvijek platio malo više za bolji primjerak, pogotovo noviji nbfl.

nisam isao gledati, ali po njuskalu se vuce vec skoro godinu dana, prije je bila cijena 6900e + racunaj da vjerojatno nije ni registrirana.

Podravec wrote:Jel možda netko gledao ovu: http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... las-155364

Zahvaljujem za bilo kakav info!
Ta se prodaje bar jedno 3-4 godine. Mislim da ju nitko nije isao gledati.

Od onoga sto se vidi na slikama, sve je stock osim zavrsetka auspuha, kromiranih dodataka oko radija i ventilacije.

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

Re: mx5 info

hrvoje46 wrote:http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... as-5426452

pozdrav ekipo dali ima tko kakav info o ovoj mx5?

Hvala unaprijed :-D
Taj AA rega je auto od jednog od osnivača ovoga kluba Josipa. Na autu je dosta toga promijenjeno. Auto je bio kod Josipa od 2003., do 2010., od tada je kod vlasnika kome sam osobno išao predati taj auto, pošto je Josip bio spriječen.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

Dakle za "isti" auto istog godišta raspon cijena od 4 i nešto do preko 7 tisuća eura, meni se čini da se i za 4 i za 7 dobije točno to koliko košta, znači dobro češ proči i ako kupiš onog za 4, ali nemoj očekivati stanje onog za 7. Sve je relativno. Odi, vidi i probaj. Vjeruj feelingu. Koliko para toliko muzike...uglavnom je istina.

Plus osobno nikada ne bi kupio takav auto od dilera iz "žice", jednostavno im ne vjerujem koliko seru....

nije istina da su ovi po manjoj cijeni u puno losijem stanju, uzmi primjer miate 1.8, u njuskalu ih ima 2001g od 4100e pa sve do 8500e , a nekako sumnjam da je ovaj od 4100 u toliko losijem stanju, sumnjam da ti treba vise od 4400e da bi ga doveo u stanje u rangu ovoga od 8500e. Uostalom neki s foruma ce ti potvrdit da se auto u dobrom stanju moze naci za relativno jeftinu cijenu. To sto je neki auto u 11g prosao manje od 50k km ne znaci da je u super stanju, naprotiv nije ni razradjen kako spada, a gumeni dijelovi odlaze vozio se auto ili ne.

Pa istina je obično negdje u sredini. Tko bi normalan prodao auto u dobrom stanju bez kvarova za najmanje pare na tržištu? Da da svima se kao žuri i sl. sera, sera..... A i tražiti 8 tisuća za nb je isto tako bolesno, ma kakva ona bila.